Wie we zijn

Hilde Pattyn

Als ik niet aan het werk ben, vind je me waarschijnlijk in de tuin, verdiept in een spannend boek of met een lekker glaasje wijn, samen met vrienden en familie.

Na meer dan 25 jaar in de rekruterings business, houd ik nog steeds van mijn baan. Het vinden van de juiste kandidaat is altijd een uitdaging, ook al is het niet altijd gemakkelijk. De markt is in de loop van de jaren enorm veranderd, maar we blijven de kandidaat op de eerste plaats zetten.

Dit is de enige manier om succesvol te zijn in de wervingssector. Een gelukkige kandidaat maakt een gelukkige klant en een toekomstige klant.

Ontdek onze diensten

Agnes Van Gerwen

Ik hou van reizen, nieuwe culturen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. De natuur inspireert me en geeft me de energie die ik nodig heb om met veel passie mijn werk te blijven doen.

Met 25 jaar ervaring in recrutering, beschik ik over de nodige expertise om met kennis van zaken de kandidaten te adviseren naar de juiste stap.
De laatste jaren heb ik me verder verdiept in loopbaanbegeleiding, coaching en people development wat me helpt om nog een betere service te geven aan zowel de klant en de kandidaat. Mijn doel is om een trusted adviseur te zijn voor mijn kandidaten.

Mijn klanten weten dat ze op mij kunnen rekenen. Ook als het geen evidente search is.

Ontdek onze diensten