Ons bedrijf

trust

Vertrouwen

De basis van een succesvolle samenwerking

trust

Passie

Elke dag is een dag vol nieuwe mogelijkheden

trust

Eerlijkheid

Open en eerlijke feedback gedurende het hele selectieproces

Ons bedrijf

Onze klanten zijn grote bedrijven en KMO's op zoek naar professionals die het verschil kunnen maken. We luisteren naar uw behoeften en scannen de markt om de persoon te vinden met de juiste vaardigheden om de doelstellingen van de rol te bereiken.

Kandidaten kunnen op onze expertise rekenen om de ideale volgende stap te vinden om naar het volgende niveau te groeien. We helpen je de positie te vinden die voortbouwt op je sterke punten en die je in staat stelt om je verder te ontplooien. We bouwen een vertrouwensrelatie op met open feedback en advies.

MERIT SELECT werd opgericht als gespecialiseerd kantoor dat staat voor een kwalitatieve en hoogstaande service. Onze jarenlange ervaring op het gebied van Finance en Business Consulting stelt ons in staat om met kennis van zaken onze kandidaten en klanten te adviseren en begeleiden in de juiste beslissing.

Gespecialiseerd in Finance profielen & Business Consulting

Finance : Alle functies die rapporteren aan de CFO: Financial Controlling - Business Controlling – M & A - Tax - Treasury – Audit - Accounting en andere.

Business Consulting : onze Consulting klanten zijn voortdurend op zoek zijn naar young potentials en meer senior executives om hun groei te ondersteunen. De focus ligt hier op strategie (uitvoering), bedrijfstransformatie, lean, change, projectmanagement, customer experience en CXO-advies.

Merit Select is lid van de de Federatie van HR-serviceproviders


Als lid van Federgon wil Merit Select de dienstverlening voortdurend verbeteren om een hoogwaardige service aan zowel onze klanten als onze kandidaten te garanderen.

Federgon

Staat u open voor een nieuwe kans of scant u actief de markt af?

Aarzel niet om je CV in te sturen, we houden je graag op de hoogte van uitdagende mogelijkheden.